ღ Memories to Remember ღ: Apakah barang itu

Wednesday, November 19, 2008

Apakah barang itu

Minggu lepas aku ada hantar barang untuk adik kesayangan kat entry Pejabat Pos. Barang tu dah lama sampai tapi terlupa plak nak citer... Apakah barang itu???

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaa..... Ni lah barang untuk adik, kira hadiah ler. Beli masa tun negara jiran ari tu sebab ada urusan bisness. Orang kata "sambil menyelam minum air". Aku ambik kesempatan jenjalan sekejab. Kebetulan ada promosi barang mainan terus pikirkan adik yang sorang tu. Tatau nak belikan apa, jadik belikan saja peralatan doktor ni. Mana tau satu hari nanti dia jadik doktor kan kan... amin...


Ni lah dia adik kesayangan hamba, Aliyah. Umo baru 3 tahun lebih dah terer pakai laptop. Tunjuk skali jek dia dah paham shut down kat mana, gambar kat mana, game kat mana. Budak² sekarang memang terer. Sukakan make-up dan sangat cerewet kalo nak pakai baju. Mesti pakai "baju kembang". Wanitalah katakan... hikhikhik... Gambar ni dia tengah makan telur... sampai meleleh air kicap. Mata pon kaler pink². Habis make-up kakak dia gi calit kat muka, concealer pon dia belasah wat gincu bibir. Gasak ler nko dik! Huehuehue....



Ni plak aku dapat award dari kak Hana. Mekaseh yer kaka Hana... Len kali hulur²lah kek skit (sambil lap air liur meleleh) Ngee~

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 9:55 PM
0 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter