ღ Memories to Remember ღ: Rindu PC

Wednesday, October 15, 2008

Rindu PC

Pertama sekali, aku nak peluk PC aku yang telah lama aku tinggalkan. *HUG* Kedua barulah aku bertanya khabar DIARI aku ni. Sehat ker idak... Yela, dah duduk kat kampung mana ada internet. Internet yang aku pasang dulu pon dah aku pindahkan. Kakak aku pon satu, ada notbuk tapi tak pasang internet. Boring siut la hari² main game. Bila dah duduk kampung, jalan² carik makan ja lah aku. Aku paling suka bab makanan kat tempat aku, masakan MEE chinese style. Memang power! Semalam aku selamat sampai rumah hampir jam 12 tengah malam. Aku segaja pilih flight malam waktu balik supaya aku boleh bobok dalam kapal dan cepat sampai. Aku paling tensen duduk kapal lelama. Boring...

what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 7:08 PM
0 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter