ღ Memories to Remember ღ: Burger King Hampeh!

Sunday, September 21, 2008

Burger King Hampeh!


Semalam terasa lapar, teringin nak makan Burger kat Burger King. Ramai pulak orang kali ni... Jam dah menunjukkan pukul 1 lebeh pagi. Apa orang melayu kelaparan berposa ka pa? Species aku lah tu. 4/5 orang beratur kat kaunter. Memula kaunter tengah jer bukak. Dua kaunter kanan kiri tutup. Tak lama kemudian kaunter kiri plak bukak dan customer cuma sorang tapi nak siapkan order orang tu lama gila. Naik lenguh kaki aku nunggu. Bila dah sampai turn plak, tak jugak ambik order! Asik sibukkan order drive tru jek minah ni. Pastu pindahlah ke kaunter tengah balik ponnnnnn tak jugak ambik order tapi sibukkan customer drive truuuuuu tu la sangat. Sampai kosong kaunter depan tadak orang satu pon nak ambik order!! Hanginnnn!! Apa kaunter drive tru tak berfungsi ka pa? Takkan 5 orang pekerja sibukkan customer drive tru sampai customer kat depan kaunter tak ambik pedulik? Dah la servis lambat! Lemban! Aku dah hampir hangin baru nak ambik order. Aku sekeh minah² ni kang! (sambil urut dada) Management TERUK! McDonald kat Taman U kaunter bukak satu pon laju jek ambik order walaupon ramai yang beratur. Minah² ni plak sibuk berkumpul kat kaunter drive tru sampai customer drive tru pon cabut lari sebab servis LEMBAN! Nasib jek aku LAPAR!


what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 9:14 AM
0 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter