ღ Memories to Remember ღ: Death Race & Gloria Jean's Coffees

Saturday, August 30, 2008

Death Race & Gloria Jean's Coffees


Hari ni gi tengok citer Death Race. Lepas nampak trailer Death Race pelakon Jason Statham kat TV. Aku wajib tengok citer ni. Aku minat ngan Jason Statham ni. Sora dia mengoda betoi macam Vin. Diesel. Kah kah kah! Siol jek aku. Lepas tengok citer Death Race kat Tebrau City terus gi Angsana nak ambik banner tuk masjid tapi belom siap. Terpaksa tunggu. Busan siut kat Angsana. Kalo tau tak siap lagik baik aku gi beli 2 tiket wayang. Bleh tengok citer Babylon AD.


Sambil tunggu lepak kat Gloria Jean's Coffees. Tak pernah terai cafe ni, ala² starbuck dan Coffee Bean la tu. Kek yang aku ambik tadik langsung tak sedap. Aku tak minat kek berasaskan kopi. Yeakkss!! Kalo aku tau aku tak ambik. Banner tu plak siap dekat jam 10 malam. Penatttt!!! Balik rumah dah lepak... terus tido. Sok ada tetamu plak nak datang umah.



what did i do so wrong that you had to leave me alone ... at 11:02 PM
1 people in the crowd heard my words

The Lover

  • ♥Jiya
  • ♥Queen
  • ♥Virgo
  • ♥Malaysia
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • as i walk alone in the cold rain,
  • my mind drifted away to the past.
  • to what we used to be
  • to the secrets we used to share.
  • how i wish you were here with me,
  • sharing the umbrella
  • in this lonely yet cold night.
  • whispering sweet nothings in my ear
  • i miss you so much.
  • ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Wishes

  • ♥Barbie Doll kembar..
  • Kamera DSLR
  • ♥Kontrol Amarah
  • Mo jadik tokey...
  • ♥Berat badan 47-50kg

Loves

  • ♥Kamben
  • ♥Belacan
  • ♥Kek
  • ♥Hadiah
  • ♥Tido
  • ♥Komputer
  • ♥Kamera
  • ♥Jalan² cari pasat

Hates

  • ♥Lipas
  • ♥Kumbang
  • ♥kurus
  • ♥Anjen

Notes

    Gambar-gambar dalam blog ini adalah HAK CIPTA TERPELIHARA tuan rumah bernama JIYA seorang pengembala kambeng. Jika ingin menggunakan gambar-gambar hak milik tuan tanah sila dapat keizinan dahulu yer. Jika TERambil *erkk ada ker istilah TERambil?? Hehe sila KREDIT ke 14sept's Blog. Sebarang komen, pandangan dan pertanyaan sila email callmejiya[at]gmail[dot]com

Audience

    Klik Me!!!






Once Upon A Time


Gotcha!

My Baby

    ♥ 1st baby boy (15 April 09 - 29 Julai 09)

Little Colour Shop


E.zi Photography


Bla Bla Bla Blacan

I will follow you~ Follow you wherever you may go~

Hit Counter

  • free hit counter